Het ontstaan van Greenbaze

De medewerkers van GreenBaze by Pegro kunnen tuincentra, bouwmarkten en hoogwaardige supermarkten als geen ander ontzorgen. Ze kennen de wensen, behoeften en noodzaak en zochten naar een vernieuwende, onderscheidende manier om dit duidelijk te maken. De hoogwaardige kwaliteit van het assortiment moest leidend blijven.

De consument zoekt steeds vaker naar variatie, maar wil ook kunnen terugvallen op een herkenbaar assortiment. Verzorgingstips, aandacht en de kennis van uw medewerkers is leidend. Daarom moet u alles in handen krijgen om uw medewerkers optimaal te voorzien van dat waar de consument behoefte aan heeft. GreenBaze by Pegro is daarom op zoek gegaan naar een samenwerking met toonaangevende, inspirerende en ervaren krachten uit de sierteeltsector.

Groene vooruitzichten:
regelmatig en verrassend

Achter de schermen

Samen zorgen deze drie partijen voor het ervaren, betrouwbare, verse en verrassende assortiment waarbij niet alleen de producten, maar ook de diensten buiten het aanbod om een meerwaarde bieden aan tuincentrum, bouwmarkt of hoogwaardige supermarkt. Meer weten? Neem contact op of lees meer over de werkwijze.